TLH Image cap
Een spel, maar niet zomaar één. In team krijg je één uur de tijd om mysteries te doorgronden en raadsels op te lossen. Wij bieden drie verschillende escape games aan, op twee locaties in Ieper: The Longest Hour (Pateelstraat 1) en Virus Escape: Scientists en Virus Escape: Criminals. Die laatste vind je allebei in de Tegelstraat 5.
Elk van onze spellen speel je in team, van 3 tot 6 personen. Uitzonderlijk kun je met 7 komen, maar dat is het absolute maximum. Omdat de drie escape games op hetzelfde uur geboekt kunnen worden en de twee escapehuizen heel dicht bij elkaar liggen, kun je met een groep tot 20 mensen tegelijk proberen te ontsnappen.
Heel eenvoudig: ga naar boek nu en kies het spel dat je wenst. Ben je met meer dan 6: boek dan meerdere spellen tegelijk. Een aanrader is Virus Escape: Scientists en Virus Escape: Criminals tegen elkaar.
Na boeking krijg je per e-mail een bevestiging van je boeking (mocht je niets ontvangen hebben, kijk dan zeker eens in je spamfolder). Belangrijk: in die mail staat een code die je de dag zelf zeker moet meebrengen. Die code laat je toe de voordeur van het huis in de Pateelstraat 1 (The Longest Hour) of de Tegelstraat 5 (Virus Escape) te openen. Opgelet: kom je met twee teams naar Virus Escape, een dat Scientists speelt en het ander Criminals, dan moet elk team apart zijn code ingeven aan de voordeur.
Je code voor de voordeur werkt vanaf 10 minuten voor het geboekte uur. Het is essentieel dat je ruim op tijd komt, want je escape game start stipt op het geboekte uur. Een spel duurt maximum één uur, nadien is er tijd voor een babbel en eventueel een drankje. Reken op anderhalf uur voor de hele ervaring.
De betaling gebeurt ter plaatse, na het spel. Betalen kan in cash of met bank- of kredietkaart (Bancontact/Mister Cash, Maestro, Visa, Mastercard). Vooraf hoeft dus niks te worden betaald.
Zeker! Klik hier en vul je gegevens in. Binnen no time heb je je bon!
Jongeren onder de 15 zijn welkom, als ze begeleid worden door minstens één volwassene. Het spel is minder geschikt voor kinderen jonger dan 10. De spellen zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.